De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Vriesea hieroglyphica  homemeetsnature

Vriesea hieroglyphica

Herkomst: De Vriesea behoort tot de bromelia en is van oorsprong een echte wereldreiziger. Zijn voorouders groeiden hoog in het ruige Cordilleras de los Andesgebergte en diep in de warme oerwouden van Uruguay. Overal in Midden- en Zuid-Amerika komen bromelia's voor, de een nog mooier dan de ander.

Standplaats: Om optimaal te kunnen genieten van uw bromelia, zet u de plant op een lichte plaats (niet in de felle zon) en op kamertemperatuur. Bromelia buiten? De Bromelia kan goed uw balkon of terras opsieren. De bromelia is een tropisch gewas en kan dus niet tegen vorst. Na half mei kan een bromelia naar buiten. Wij raden u aan de plant(en) gedurende de eerste week 's- nachts af te schermen of binnen te zetten.

Verzorgingstips: Geef de Bromelia één keer per week water in de koker en houdt de grond iets vochtig. 1 x per maand toevoegen van plantenvoeding is voldoende.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 69.00

Bekijken in de winkel »


Vriesea hieroglyphica koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin