De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Vigna caracalla  homemeetsnature

Vigna caracalla

Van oorsprong komt de Vigna Caracalla 'Kurketrekkerbloem' uit Zuid-Amerika. Deze Kurketrekkerbloem is een in de wintermaanden bladverliezende kuip- en klimplant met lichtgroen blad en paarse bloemen.

De Kurketrekkerbloem bloeit in de periode juni-oktober en is geurend. In gunstige omstandigheden kan de Kurketrekkerbloem uitgroeien tot een hoogte van maximaal 200 cm hoog en 100 cm breed. U kunt de plant voor de winterperiode snoeien.

De Kurketrekkerbloem gedijt uitstekend in de volle zon. Indien u de plant wilt verpotten adviseren wij u dit in het vroege voorjaar te doen. Gelieve de Vigna Caracalla 'Kurketrekkerbloem' binnen op een lichte, warme plek te laten overwinteren. De plant kan niet goed tegen een temperatuur lager dan 0 graden Celcius. Probeer dit te voorkomen door de plant op de genoemde plaats te overwinteren. Bijzonderheden: Plant produceert peulen.

Uitleverhoogte: 20 tot 35 cm in handige doos met verzorgingsinformatie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 4.05

Bekijken in de winkel »


Vigna caracalla koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin