De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Spathiphyllum alfetta 80 cm. (kamerplant)  homemeetsnature

Spathiphyllum alfetta 80 cm. (kamerplant)

De Spathiphyllum bloeit circa vier tot tien weken en heeft dan weer een paar weken rust nodig om nieuwe bloemknoppen te ontwikkelen. Het is verstandig om na de bloei de oude (groene) bloemsteel helemaal weg te snijden. De Spathiphyllum ontwikkelt steeds nieuwe scheuten, waar na circa twaalf weken weer bloemen uit komen. Om bloei te bevorderen kan het goed zijn de plant tijdelijk iets droger te houden en op een iets koudere plek te zetten.

Standplaats: Spathiphyllum houdt van een matig lichte of schaduwrijke standplaats, en zeker niet van direct zonlicht. De ideale temperatuur ligt tussen 15 en 23 C°.

Verzorgingstips: De potkluit moet steeds vochtig zijn. Ongeveer éénmaal per week flink water geven is meestal voldoende. De plant mag met zijn voeten in een laagje water staan. Voor een gezonde Spathiphyllum is het aan te bevelen om eenmaal per maand wat plantenvoeding aan het gietwater toe te voegen.

Diameter van de pot 24 cm. Hoogte van de plant inclusief pot ca.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 25.00

Bekijken in de winkel »


Spathiphyllum alfetta 80 cm. (kamerplant) koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin