De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Sansevieria spikes in luxe laos keramiek  homemeetsnature

Sansevieria spikes in luxe laos keramiek

Kamerplanten aanbieding van de maand Februari. De stijlvolle Sansevieria Spikes in luxe bloempot Laos.

Product is werkelijk zoals op de foto en verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren keramiek. De diameter van de pot is 14 cm en de totale hoogte is ongeveer 50cm.

Herkomst: De Sansevieria komt oorspronkelijk uit het westen van Afrika, van Nigeria tot aan Congo, en behoort tot de Succulenten familie. De volksnaam vrouwentong heeft de plant te danken aan de scherpte van het blad. Tegenwoordig wordt de Sansevieria vooral geimporteerd vanuit Costa Rica, Quatamala, Thailand en China. De Sansevieria komt zowel in een modern als klassiek interieur goed tot z'n recht. Door de strakke uitstraling is een hij gemakkelijk in mooie (hoge) plantenbakken te plaatsen.

Verzorging: Als kamerplant is de Sansevieria misschien wel de meest gemakkelijke kamerplant die er is. Deze stijlvolle kamerplant is geschikt voor alle standplaatsten en vraagt weinig water.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 24.95

Bekijken in de winkel »


Sansevieria spikes in luxe laos keramiek koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin