De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Rhapis excelsa  homemeetsnature

Rhapis excelsa

Herkomst: Rhapis of bamboepalm is afkomstig uit Zuid-China waar hij in het regenwoud als onderbegroeiing voorkomt. Jonge bladeren zijn weinig ingesneden, oudere bladeren vormen 12 segmenten die ingesneden zijn tot aan de bladsteel. Het uiteinde van de segmenten vertoont zaagtand insnijdingen.

Standplaats: Bij voorkeur op kamertemperatuur en een plaats in half-schaduw en schaduw, ideaal is diffuus licht ofwel indirect zonlicht. De Rhapis excelsa doet het goed in de huiskamer en kan in de lente en zomer ook goed op het terras op een schaduwrijke plaats gedijen. In de winter binnen halen, de Rhapis kan namelijk maar tegen een paar graden vorst.

Verzorgingstips: De plant verlangt matig water. De aarde mag lichtjes uitdrogen tussen twee gietbeurten door. Door af en toe wat plantenvoeding te geven, bijvoorbeeld een keer per maand tijdens de groeiperiode in de lente en zomer, behoudt het blad zijn mooie groene kleur.

Deze plant is niet geschikt voor consumptie.

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 89.00

Bekijken in de winkel »


Rhapis excelsa koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin