De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Phoenix roebelenii  homemeetsnature

Phoenix roebelenii

Herkomst: De Phoenix Roebelenii is een succesvolle en sterke Palm uit het Verre Oosten, die overal tot zijn recht komt. Phoenix Roebelenii wordt ook wel de dwergdadelpalm genoemd. Deze palm komt van nature voor in Indochina maar wordt wereldwijd gekweekt als sierplant. In Europa wordt hij verkocht als binnen- en buitenplant. Eens in het jaar krijgt deze palm trossen met meerdere kleine, geelachtige bloemen.

Standplaats: Deze Phoenix is zeer geschikt voor binnenshuis en kan in de zomer ook mooi op het terras staan. Indien u de palm op uw terras plaatst aub de eerste paar weken van een schaduwrijke plaats langzaam naar een plaats met iets meer zon verplaatsen. De plant staat binnenshuis het liefst op een lichte tot een half beschaduwde plaats. Probeer direct zonlicht zo veel mogelijk te vermijden en zeker niet bij de cv plaatsen. Droge lucht is waar hij niet goed tegen kan. Bij voorkeur 1x per 2 weken met de plantenspuit benevelen.

Verzorgingstips: De plant normaal water ge

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 199.00

Bekijken in de winkel »


Phoenix roebelenii koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin