De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Phlebodium bleu star (kamerplant)  homemeetsnature

Phlebodium bleu star (kamerplant)

Herkomst: Van oorsprong komen de planten uit Tropisch Azië en Zuid- Amerika. De Phlebodium is een aantrekkelijke en sterke varen met een schitterende diepblauwgroene bladkleur, die als ze ouder worden vingervormig vertakken. Een decoratieve en opvallende varen met een typisch 'niet varenachtig' uiterlijk. Blue star is ook geschikt voor gebruik als snijgroen.. De Phlebodium Blue Star is een sterk soort varen, het heeft geen bladval en het blijft zijn mooie kleur behouden.

Standplaats: De Phlebodium Blue Star is een dankbare plant. Hij kan op verschillende plaatsen staan, maar hij houdt absoluut niet van de volle zon. Het best is een plaatsje in halfschaduw. Zet de plant ook niet op de tocht. Tocht of koude op de bladeren is niet goed voor de plant. Het hele jaar op kamertemperatuur, maar in de winter is een koelere plek waar de temperatuur niet onder de 13 graden komt ook prima. Geschikt voor een hal, slaapkamer of badkamer.

Verzorgingstips: Vanaf een temperatuur van 18

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 53.00

Bekijken in de winkel »


Phlebodium bleu star (kamerplant) koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin