De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Olijfboom bol op stam tuinplant  homemeetsnature

Olijfboom bol op stam tuinplant

Herkomst: Olijfbomen hebben zich circa zesduizend jaar geleden verspreid vanuit Palestina naar de gebieden rond het oostelijk deel van de Middellandse Zee, zoals Syrië en Klein-Azië. In de cultuur van het Joodse volk wordt de boom nog steeds als symbool van vrede en geluk gezien. Al duizenden jaren wordt de boom in de literatuur van landen rond de Middellandse Zee genoemd, zoals in Griekse mythologie en Tenach. Volgens de Griekse mythologie schonk Pallas Athene in haar wijsheid een olijfboom aan de stad Athene. Nog steeds staat er daarom een olijfboom op de Akropolis.

Standplaats: De olijfboom heeft graag een zonnige beschutte plaats en een goed gedraineerde grond, laat de olijf niet met haar voeten in het water staan. De Olijf is winterhard (oudere olijven) tot -14/-15°C Het loof beschermen vanaf -10/-12°C. Groei van de stam is minimaal, maar in het voorjaar en zomer kan het loof kan wel snel groeien. Als kuipplant (niet in de volle grond) laten overwinteren op een vorstvri

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 149.00

Bekijken in de winkel »


Olijfboom bol op stam tuinplant koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin