De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Hortensia teller blauw  homemeetsnature

Hortensia teller blauw

Van oorsprong komt de Hortensia 'Teller blauw' uit Zuid-Europa. Deze Hortensia is een in de wintermaanden bladverliezende kuip- en borderplant met Donkergroen blad en blauwe bloemen.

De Hortensia bloeit in de periode juni-september en is niet geurend. In gunstige omstandigheden kan de Hortensia uitgroeien tot een hoogte van maximaal 200 cm hoog en 150 cm breed. Niet te veel snoeien en alleen in het voorjaar.

Let op; De blauwe Hortensia kan na het verpotten in een grotere pot of in de volle grond i.p.v. blauwe bloemen, roze bloemen geven. De bloemkleur is afhankelijk van de PH ofwel zuurgraad van de aarde. Bij een hoge zuurgraad kleuren de bloemen mooi blauw.
Geven uw Hortensia's plotseling roze bloemen? Geen paniek, middels een aantal roestige spijkers (ca. 5 stuks in pot en in de volle grond een handje vol) bij de plant te steken kleuren uw Hortensia's in de volgende bloeiperiode weer mooi blauw!

De Hortensia gedijt uitstekend in de volle zon of half schadu

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 3.10

Bekijken in de winkel »


Hortensia teller blauw koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin