De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Asplenium antiquum(kamerplant)  homemeetsnature

Asplenium antiquum(kamerplant)

Herkomst: Asplenium is een pantropische, epifytische varen: hij koloniseert bomen, rotswanden en steenklompen in vochtige regenwouden. Zijn glanzend groene, dunne, tongvormige blad heeft een gegolfde rand en een opvallende, bijna zwarte hoofdnerf. Het blad rijst in een ronde waaier op uit een dichtbehaarde kroon, waardoor de plant wel iets wegheeft van een vogelnest. Prima geschikt als kamerplant.

Standplaats: Het beste zet je deze varen op een lichte plek maar absoluut geen volle zon. Het beste is een temperatuur tussen de 18 en 26 graden Celcius , in ieder geval niet te vaak en te ver beneden de 15 graden Celcius.

Verzorgingstips: Ze houdt van een hoge luchtvochtigheid, maar neemt met drogere lucht ook genoegen. Benevelen met behulp van een plantenspuit stelt ze op prijs, maar is dus niet noodzakelijk. Geef wel geregeld water en laat de potkluit niet uitdrogen. Houd de kluit vochtig en giet overtollig water af. Bij voorkeur weinig voeding te geven. Alleen voeding geven

Bezorgtijd: Binnen drie werkdagen

Bezorgkosten: 7.95

Prijs 79.00

Bekijken in de winkel »


Asplenium antiquum(kamerplant) koop je o.a bij







Bezorgen

Bloemen laten bezorgen

Op zoek naar een mooie bos rozen, tulpen, bruidsboeket, bloemstuk, fleur op? Wij zoeken voor jou in alle online bloemisten / bloemenzaken, zodat je eenvoudig op de bloem en boeketwinkel de mooiste bloem kunt vinden. Snel en makkelijk!

Zoek gericht op kleur, of het soort bloem om te laten bezorgen in de bloem en boeketwinkel!

Het meest complete online plantenassortiment




Bakker Hillegom Alles voor uw tuin